Pentru fasole verde cu carne de miel carnea se spala, se taie in bucati si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Mararul si patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Faina se cerne. Fasolea conserva se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Ceapa se inabusa separat in 50 ml ulei cu 50 ml apa, se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, cca 600 ml apa clocotita si se continua fierberea cca 15 minute. Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de carne, continuand fierberea inca 15 minute. Cu 10 minute inainte de final, se adauga fasolea verde si rosiile.
Fasolele verde cu carne de miel se servesc calde, cu marar si patrunjel verde deasupra.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe