Bucatile de pui se albesc in putin ulei. Cepele, morcovii si telina se toaca marunt. Se adauga legumele maruntite peste carne, se agauga un pic de apa
Bucatile de pui se albesc in putin ulei.
Cepele, morcovii si telina se toaca marunt.
Se adauga legumele maruntite peste carne, se agauga un pic de apa si se lasa sa fiarba cam 15 min.
Intre timp se curata fasolea si apoi se adauga in oala.
Dupa 10 min se adauga si piureul de rosii, se potriveste gustul cu sare, piper, amestecati si se mai lasa sa fiarba.
Dupa 5 minute, se taie verdeata si se adauga in oala.
Reteta Fasole verde cu pui a fost propusa de moatza
Alte retete: Pui umplut cu orez aromat; Rulada intre legume
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii