• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)• amestecati intr-un castron toate condimentele•
• curatati si taiati muschiuletul de pui (partea superioara a pieptului de pui)
• amestecati intr-un castron toate condimentele
• ungeti puiul cu uleiul de masline, condimentati-l bine si lasati-l la marinat cca 6-8 ore (nu e obligatoriu daca va grabiti)
• puneti pe frigarui bucatile de pui si asezati-le in presa Breville Panini Maker
• puneti capacul si verificati din cand in cand sa vedeti daca s-au patruns uniform
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii