Mancaruri cu carne

Reteta Friptura cu banane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Intu_12241 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fac 500 ml de supa din cubul de vegeta si apa. Carnea se taie fasii de 1 x 4 cm si se prajesc pt 5 minute in margarina, dupa care se adauga 250 ml

ingrediente

   600 gr pulpe de pui
   o ceapa mica
   1 ardei rosu
   o banana
   2 linguri margarina
   sare
   Pentru sos: 1 lingura margarina
   2 linguri faina
   1 cub de branza topita cu gust de ardei
   200 ml frisca neindulcita
   500 ml apa
   1 lingurita boia
   1 lingurita curry
   1 cub vegeta (Knorr)

mod de preparare

Se fac 500 ml de supa din cubul de vegeta si apa. Carnea se taie fasii de 1 x 4 cm si se prajesc pt 5 minute in margarina, dupa care se adauga 250 ml de supa si se lasa la foc mic pt 30 de min. Se unge o tava cu unt, se aseaza carnea in tava, se pun peste feliile de ceapa, ardei si banane.
Sosul: se incinge margarina, se adauga condimentele si faina, restul de 250 ml de supa, iar la final frisca si branza topita. Se amesteca totul pe foc pana iese o crema omogena. Se toarna peste carnea din tava si se da la cuptor pt 20-30 de min.
Se serveste cu garnitura de orez
Incearca si Perisoare simple cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu banane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite