Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de porc la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Friptura de iepure la cuptor (Reteta Video)"
 
Feliem pulpa de porc, apoi o asezonam cu sare, piper, rozmarin macinat si o lasam deoparte 30 minute. Dupa 30 de minute o asezam intr-un vas yena si

ingrediente

   500 g pulpa de porc
   sare si piper
   rozmarin macinat
   un varf de lingurita
   1 cana de vin rosu
   2-3 cartofi mari
   3 catei de usturoi

mod de preparare




Feliem pulpa de porc, apoi o asezonam cu sare, piper, rozmarin macinat si o lasam deoparte 30 minute. Dupa 30 de minute o asezam intr-un vas yena si o stropim cu o cana de vin rosu. Punem tava in cuptorul preincins. Dupa 40 de minute mai adaugati inca 3 catei de usturoi zdrobiti, apoi introduceti tava la cuptor pentru inca 5 minute.


Separat taiem cartofii stil pai si ii prajim in friteuza.




Servim cu salata si cartofi pai


Alte retete culinare recomandate

Incearca si Rulada de carne cu garnitura de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.