De Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita. Secretul sta in sosul delic
De Sarbatori incearca o reteta noua pentru a da un gust aparte fripturii din carne rosie, fie ca e vorba de porc sau vita. Secretul sta in sosul delicios pe baza de mustar care va da o noua aroma fripturii tale traditionale.
Din amestecul a doua ingrediente simple, mustar si putina smantana, vei obtine un sos cremos si foarte gustos, intr-un timp record. Sosul este ideal pentru carnea rosie, iar datorita ingredientului secret, mustarul, noul gust al fripturii tale ii va cucerii pe toti invitatii de la masa de Sarbatori! Carnea rosie se prajeste intr-o tigaie cu cateva linguri de ulei de masline. Cand este gata, se asaza pe o farfurie. In aceeasi tigaie se amesteca mustarul si smantana pana cand acesta devine o crema consistenta. Dupa gust se poate adauga in sos sare si piper.
La final, se toarna sosul peste carne.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii