Mancaruri cu carne

Reteta Friptura din carne tocata cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Chifla se pune la muiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata su patrunjelul, chifla stoarsa de apa, oul, ceapa tocata marunt,

ingrediente

   O chifla veche
   o legatura patrunjel
   500 g carne tocata
   un ou
   2 lingurite mustar
   sare
   piper
   150 g cascaval
   400 g cartofi
   400 g morcovi
   400 g praz
   200 ml smantana

mod de preparare

Chifla se pune la muiat. Patrunjelul se spala si se toaca. Se amesteca carnea tocata su patrunjelul, chifla stoarsa de apa, oul, ceapa tocata marunt, mustarul, sare si piper. Carnea se pune in forma de seminluna intr-o tava unsa cu grasime. Se cresteaza putin amestecul in partea superioara si se presara cascaval ras in santuletele formate. Cuptorul se incalzeste la 200 grade. Se spala legumele si se taie felii respectiv inele. Se pun in tava, linga friptura. Smintana se amesteca cu sare si piper si se toarna peste legume. Se pune la cuptor pentru 70-80 min.

Incearca si Frigarui de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne tocata cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.