Retete de pasti

Reteta Friptura inabusita de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Friptura de ied la cuptor"
 
Friptura inabusita de miel se recomanda chiar si incepatorilor, reusita fiind sigura prin simplitate, aspect si savoare.

ingrediente

   800g carne de miel cu sau fara os100ml ulei50g morcovi50g telina radacina25g ceapa20g usturoisare si piper dupa gust

mod de preparare

Carnea pentru friptura inabusita de miel se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala.
Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml apa, impreuna cu morcovi, telina, ceapa, piper si usturoi. Treptat, se adauga cate putina apa. Cand carnea este inabusita, se raceste si se portioneaza. Zeama si legumele se pot zdrobi cu blander, astfel obtinand un sos fin si delicios pentru friptura de miel.


Friptura inabusita de miel serveste calda, cu diferite garnituri de legume.

Pofta buna!

Incearca si Crema de zahar ars cu capsuni si kumquats
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura inabusita de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.