Mancaruri cu carne

Friptura la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se rumeneste in untura bine incinsa, o data cu ceapa taiata in felii subtiri. Se amesteca usor pe

ingrediente

   600 gr. carne de porc
   o ceapa mare
   1 lingura untura
   sare

mod de preparare

Carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se rumeneste in untura bine incinsa, o data cu ceapa taiata in felii subtiri. Se amesteca usor pentru ca feliile de ceapa sa ramina intregi si frumos rumenite.
Se serveste imediat cu mamaliguta
Incearca si Frigarui cu piept de pui si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tigaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite