Mancaruri cu carne

Reteta Kebab ardelenesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se toaca marunt carnea si ceapa, apoi se condimenteaza sis e pun pe foc, la fiert. Se scurge apoi tocana de sos si grasime si se lasa la racit. Separ

ingrediente

   1
   5 kg carne de vita
   500 fe ceapa
   300 ml ulei
   500 gr faina
   6 oua
   200 gr unt
   200 ml lapte
   sare
   piper

mod de preparare

Se toaca marunt carnea si ceapa, apoi se condimenteaza sis e pun pe foc, la fiert. Se scurge apoi tocana de sos si grasime si se lasa la racit. Separat, se pregateste un aluat din faina, lapte, unt si sare si se framanta bine. Se intinde o foaie, se pune tocana racita si se ruleaza. Ruloul se pune intr-o tava unsa si se lasa la rumenit in cuptorul incins.
Se serveste cu sosul de la tocana, castraveti murati sau salata.



Alte retete culinare:



Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Tocanita de pui
Incearca si Mancare din carne de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Kebab ardelenesc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.