Pieptul de pui il tai fasii mai late si il inabusi in putin ulei de masline cu apa. Cand s-a albit pe ambele parti pui legume Letcho (Bonduelle) la ca
Pieptul de pui il tai fasii mai late si il inabusi in putin ulei de masline cu apa. Cand s-a albit pe ambele parti pui legume Letcho (Bonduelle) la care adaugi supa de rosii (in punga o sa gasesti un plic cu niste cubulete de bulion pe care le dizolvi in putina apa) si lasi la inabusit 20 minute.
Adaugi 2 borcane de sos Uncle Bens (unul de Sos sweet&sour si unul thai-cu ananas), apoi pui oregano, busuioc, curry indian si sofran.
Pofta buna!
Reteta Letcho cu piept de pui, orez si sos thai a fost propusa de alinacos_2004 pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Curry Chicken, Pui cu Curry,
Pui indian tandoori,
Pui cu sos picant
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsAm avut cateva fructe care se stricau si era pacat sa le las sa se strice de tot sau sa le arunc, asa ca am facut o tarta...
Tarta cu fructe de toamnaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii