Mancaruri cu carne

Reteta Mancare de cartofi cu pipote

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
mihalcea_34214 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala foarte bine pipotele, se pun intr-o cratita peste ulei si se calesc putin peste care se pune ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoar

ingrediente

   1 kg cartofi
   700 gr. pipote
   2 morcovi
   2 cepe
   delicat
   piper
   2 linguri bulion
   2 legaturi de patrunjel
   3 linguri ulei

mod de preparare

Se spala foarte bine pipotele, se pun intr-o cratita peste ulei si se calesc putin peste care se pune ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoarea mica. Se mai lasa la calit putin dupa care se pune o cana de apa si se lasa sa fiarba la foc mic ca sa se inabuseasca pipotele si legumele. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga cartofii taiati felii mai groase (dupa ce au fost curatati),delicatul, piperul si apa si se baga la cuptor la foc potrivit. Cand sunt si cartofii aproape fierti se adauga si bulionul si se mai lasa 10-15 min. La cuptor, dupa care se stinge focul si se presara patrunjelul curatat si taiat marunt.
Se serveste cu salata verde sau salata de varza.
Incearca si Piept de pui cu cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu pipote" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.