Se spala foarte bine pipotele, se pun intr-o cratita peste ulei si se calesc putin peste care se pune ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoar
Se spala foarte bine pipotele, se pun intr-o cratita peste ulei si se calesc putin peste care se pune ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoarea mica. Se mai lasa la calit putin dupa care se pune o cana de apa si se lasa sa fiarba la foc mic ca sa se inabuseasca pipotele si legumele. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga cartofii taiati felii mai groase (dupa ce au fost curatati),delicatul, piperul si apa si se baga la cuptor la foc potrivit. Cand sunt si cartofii aproape fierti se adauga si bulionul si se mai lasa 10-15 min. La cuptor, dupa care se stinge focul si se presara patrunjelul curatat si taiat marunt.
Se serveste cu salata verde sau salata de varza.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii