Muschi de porc cu sos de hrean este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne, se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau gratar. Se pun la topit 50 g unt in care prajim pe ambele parti 10 felii de mar. in unt, adaugam hreanul ras si calim timp de 2 minute, apoi dam deoparte hreanul si calim o ceapa tocata fin, amestecam ceapa calita cu hreanul si smantana. Dam la foc, timp de 2 minute, apoi adaugam un mar curatat de coaja, taiat cubulete mici si 2 fire de menta.
Muschi de porc cu sos de hrean se serveste astfel: se aseaza pe farfurie – 2 bucati de gratar, piure de cartofi, 2 rondele de mar, sos de hrean si frunze de menta la decor.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe