Carne se pune cu grasimea in sus, se cresteaza grasimea, se unge cu ulei de masline, se presara piper grunjos si sare grunjoasa. Pe o folie de alumini
Carne se pune cu grasimea in sus, se cresteaza grasimea, se unge cu ulei de masline, se presara piper grunjos si sare grunjoasa.
Pe o folie de aluminiu se pune carnea cu grasimea in jos, se unge partea de sus cu ulei si cu mustar Dijon si se condimenteaza.
Se impacheteaza si se lasa la frigider cateva ore
Se scoate si se pune intr-o tava.
Exista 2 variante: fie se prajeste in ulei incins pe toate partile,
fie se pune in cuptor, cat mai sus posibil, la temp maxima pentru 10 minute.
Apoi se micsoreaza focul la 180 de grade si se mai lasa 30 min sau mai putin.
Reteta Muschi de vita cu mult piper a fost propusa de Alis
Alte retete:Friptura de vita la cuptor
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castane„Trecerea dintre ani...cu o echipa super, cu miracole bucataresti,cu artificii vazute de pe geam,cu oboseala ,dar...cu...
Tort Felie de lapte cu afineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii