Se iau bucatile de rata pregatite pentru mancare si se rumenesc intr-o cratita, cu ceapa tocata, in grasime de pasare sau alta grasime. Se adauga un p
Se iau bucatile de rata pregatite pentru mancare si se rumenesc intr-o cratita, cu ceapa tocata, in grasime de pasare sau alta grasime. Se adauga un praf de faina, se stinge cu putina cu apa si se lasa acoperit, sa se fragezeasca bine carnea. Din cand in cand se adauga cate o lingura doua de apa. Cand carnea este moale se adauga cateva linguri de zeama de rosii sau o lingura de pasta de rosii dizolvata in apa, cativa catei de usturoi, doua foi de dafin, cateva boabe de piepr. Cand este aproape gata, se adauga 2-3 linguri de vin (sau otet de vin). Se da putin la cuptor, sa scada cat trebuie.
Ostropelul se poate prepara si din carne e gaina, pui sau gasca.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii