Mancaruri cu carne

Reteta Parjoale moldovenesti gustoase

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Parjoalele moldovenesti se servesc cu piure de cartofi si varza calita. Sunt usor de pregatit.

ingrediente

   500 g carne de porc tocata
   500 g carne de vita tocata
   2 cepe
   4 oua
   200 g franzela
   sare
   piper
   patrunjel
   marar
   3 catei de usturoi
   200 g cascaval
   100 g unt
   boia

mod de preparare

Parjoalele moldovenesti gustoase se pregatesc usor. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne calim ceapa in unt, iar franzela o inmuiem si o scurgem. Amestecam toate ingredientele ca sa iasa o pasta omogena din care facem parjoale ovale pe care le umplem cu bastonase din cascaval si unt, apoi le prajim. Langa bastonasul din branza, se poate baga o fasie de morcov fiert.


Parjoalele moldovenesti gustoase se servesc cu piure de cartofi si varza calita.

Incearca si Cotlet de vitel la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti gustoase" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.