Mancaruri cu carne

Piept de gaina pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe in supa carnea, apoi se desprinde de pe os si se taie felii. Se tavaleste fiecare bucata in faina, ou, pesmet si iarasi in ou. Se frige in g

ingrediente

   piept de gaina
   1 ou
   faina
   pesmet
   sare
   2 linguri grasime

mod de preparare

Se fierbe in supa carnea, apoi se desprinde de pe os si se taie felii. Se tavaleste fiecare bucata in faina, ou, pesmet si iarasi in ou. Se frige in grasime incinsa. Se pot prepara pane si pulpele de gaina daca este tinara.
Incearca si Chiftele de cartofi cu carne si ceapa
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de gaina pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite