1. Se prepara chutney-ul de tomate. 2. Se decojesc tomatele, se taie sferturi, si se curata de seminte. 3. Se decojesc merele si se taie bucatele, la
1. Se prepara chutney-ul de tomate.
2. Se decojesc tomatele, se taie sferturi, si se curata de seminte.
3. Se decojesc merele si se taie bucatele, la fel ca telina si ardeiul iute.
4. Se asaza intr-o oala, cu stafidele, otetul, zaharul si 1 lingura sare.
5. Mirodeniile se asaza in plonjonul pentru ceai si se adauga la legume; se lasa sa fiarba la foc moale cca 60 minute.
6. Se indeparteaza plonjonul cu mirodenii si chutney-ul se toarna in borcane, care se inchid ermetic.
7. Se incinge cuptorul la 180 °C.
8. Se amesteca uleiul cu miere, curry, sare si piper si se ung bucatile de pui.
9. Se asaza intr-o forma si se coc la cuptor 20 min.
10. Fasolea verde se curata si se fierbe in apa cu sare cca 6 min.
11. Se scurge si se caleste in unt incins, cu coaja de lamaie.
12. Puiul se serveste cu fasole verde si chutney
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii