Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui cu frunze de salata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
mihaela_t postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Frunzele se spala si se pun pe un platou. Rosiile se taie jumatati si se pun peste frunze. Carnea se taie fisii, se tavaleste prin faina si se rumenes

ingrediente

   Frunzele de la o salata
   500 g rosii mici
   500 g file de pui
   o lingura faina
   3 linguri ulei
   un catel de usturoi
   3 linguri otet aromat
   5 linguri ulei de masline
   un praf de zahar
   50 g cascaval

mod de preparare

Frunzele se spala si se pun pe un platou. Rosiile se taie jumatati si se pun peste frunze. Carnea se taie fisii, se tavaleste prin faina si se rumeneste in ulei. Se scoate din tigaie, se sareaza, pipereaza si se pastreaza la cald. Se curata si se toaca usturoiul. Se amesteca in zeama de la prajit, racita, 2 linguri apa fierbinte, otet, ulei, zahar, usturoi si boabe de piper. Se pun fisiile de carne pe platou iar deasupra se toarna dressing-ul si se rade parmezan.
Se serveste imediat.
Incearca si Rulou de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu frunze de salata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite