1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta. 2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele p
1. Pregatim orezul iar legumele le curatam, spalam si tocam dupa dorinta.
2. Curatam pieptul de eventuale oscioare, pielite si condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Se se prajeste in ulei incins la foc iute, pe ambele parti.
3. Cand carnea este rumenita(dupa plac), stingeti-o cu vin alb.
4. Dupa ce acesta scade, puneti legumele, amestecati putin.
5. Dupa scurt timp se aduga si orezul impreuna cu verdeata, amestecam.
6. Dupa vreo 5 minute, adaugam supa fierbinte.
Se toarna supa peste carne, invartim putin, reducem focul. Oala se acopera. Din cand in cand ne mai uitam si amestecam pana este gata.
Am servit cu muraturi.
Pofta buna!
Reteta Piept de pui cu ghiveci de orez si legume a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui cu dovlecel, mere si mazare,
Fricassee de pui cu mazare si praz,
Ostropel de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii