Mancaruri cu carne

Piftelute cu susan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
Cristina30 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se toaca marunt si se rumeneste impreuna cu morcovul ras. Se adauga in carnea tocata, apoi se condimenteaza si se leaga compozitia cu pesmet. Se

ingrediente

   1 kg carne tocata
   100-150 gr. susan
   2 cepe mijlocii
   o legatura patrunjel
   un morcov ras
   trei linguri pesmet
   condimente (piper
   vegeta
   cimbru)
   ulei pentru prajit

mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se rumeneste impreuna cu morcovul ras. Se adauga in carnea tocata, apoi se condimenteaza si se leaga compozitia cu pesmet. Se adauga apoi si verdeata tocata fin.
Se formeaza piftelute, se tavalesc prin susan si se prajesc in ulei incins.
Se pot servi reci, ca aperitiv, sau calde, linga diferite garnituri de legume
Incearca si File de porc splendid marinat, copt cu rubarba
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftelute cu susan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite