Carnea de pasare se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se adauga o ceapa tocata marunt, 2-3 catei de usturoi. Cand incepe apa sa fiarba, se curat
Carnea de pasare se spala si se pune la fiert cu apa rece. Se adauga o ceapa tocata marunt, 2-3 catei de usturoi. Cand incepe apa sa fiarba, se curata de spuma cu o lingura, dupa care se da la foc mic si se lasa asa timp de o ora. Se sareaza iar cand se desface carnea de pe oase, iar zeama a scazut se ia de pe foc, se scoate carnea, se desprinde de pe oase si se aranjeaza in farfurii. Zeama se strecoara, se lasa sa se limpezeasca si sa se raceasca, apoi se introduce mujdei. Se strecoara apoi zeama si se toarna in farfuriile cu carne. Se pastreaza la frigider pana cand se serveste.
Se serveste rece.
Alte retete:
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIn fiecare an, in copilarie, mama le facea pentru Mos Craciun!
Alba ca ZapadaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii