Mancaruri cu carne

Piftie de vitel si porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
gudy gudy 3626 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert.
Spuma, care se formeaza deasupra

ingrediente

   2 picioare de vitel
   2 urechi de porc
   1 picior de porc
   500 gr. carne de vita
   3 morcovi
   2 radacini de patrunjel
   2 cepe
   1 felie de lamiie
   boabe de piper
   sare
   2 foi de dafin
   ¼ l otet
   2 albusuri

mod de preparare

Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert.
Spuma, care se formeaza deasupra, trebuie mereu scoasa.
Cind carnea este fiarta, se scoate din oala si se mai lasa zeama sa fiarba, pina mai ramine doar 1/3 din tot lichidul.
Apoi se lasa sa raceasca zeama, dupa care se ia grasimea de deasupra.
Se bat albusuriile si se adauga la zeama, care apoi sa pune din nou la fiert.
Zeama sa scurge printr-o pinza, sa devina clara.
Carnea se taie in bucatele mici si se pune intr-un vas de jena.
Se adauga la zeama otetul si se varza peste carne.
Se lasa o zi la rece.

Incearca si Inima cu sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de vitel si porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite