Prazul cu masline si carne de pui este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de praz, carne de pui, pasta de tomate, condimente, masline negre, patrunjel si ulei.
Prazul cu masline si carne de pui este delicios. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne prazul se curata, se spala si se taie pe diagonala bucati de 3-4 cm. Maslinele se spala si se inteapa cu furculita sau cu o scobitoare. Carnea de pui se spala foarte bine in apa rece. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se aseaza bucatile de carne peste care se presara sare sau delikat. Cratita se acopera cu un capac si se lasa la innabusit aproximativ 10 minute, la foc mic. Cand bucatile de carne capata o culoare aurie, se adauga prazul si se pune apa (atat cat sa nu acopere in totalitate continutul din cratita) si se fierbe la foc iute. Dupa aproximativ 20 minute se aduga maslinele si bulionul si se mai lasa sa fiarba inca 10 minute. Cand este gata se presara patrunjel si se acopera cu capacul pentru a patrunde mirosul de verdeata proaspata in mancare.
Prazul cu masline si carne de pui se serveste cald.
Aceasta reteta este scrisa de Daniela pentru concursul media-content.
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciSimplu ,coaste.....de ros, de pus in rama, de la Adam...nici macar nu conteaza de care, delicioase sa fie....
CoasteIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii