Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci, mazare, porumb si sos de smantana

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 40m 
Valclaudia postat de
Postat pe: 07-02-2016
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pulpe de Pui cu Mustar la Cuptor (Reteta Video)"
 
O combinatie tare buna :)

ingrediente

4 portii

   2 Pulpe de pui
   1 ceapa
   1/2 conserva de porumb
   3 linguri Ton in ulei
   sare si piper dupa gust
   1/2 cana apa plata
   patrunjel si marar
   200 g smantana pentru gatit
   200 g mazare congelata
   300 g ciuperci feliate si congelate
   fulgi chilli, optional

mod de preparare

Pulpele de pui se spala sub jet de apa rece, apoi se transeaza in doua.

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Punem ceapa la calit in ulei, 2-3 minute la foc mare. Reducem apoi focul, adaugam pulpele ciupercile congelate. Lasam la foc potrivit cca 15 minute, apoi adaugam mazarea congelata si 1/2 cana apa plata.

Fierbem mancarea alte 10 minute, timp in care apa scade. Asaugam boabele de porumb din conserva, scurse de apa in care au fost conservate, apoi smantana pentru gatit. Cu focul redus mai fierbem mancarea 10 minute, apoi indepartam pielea de pe pulpe, presaram putina boia dulce pentru gust si culoare, marar si patrunjel si servim.

Cine prefera mancarea picanta isi poate presara in farfurie fulgi de chili dupa gust. Pofta buna!

Incearca si Friptura cu crusta de verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci, mazare, porumb si sos de smantana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite