Puiul bine spalat si sters bine de apa , se curata de grasimea din interior, se impaneaza cu usturoi si se condimenteaza , apoi se introduce la cupt
Puiul bine spalat si sters bine de apa , se curata de grasimea din interior, se impaneaza cu usturoi si se condimenteaza , apoi se introduce la cuptorul incalzit dinainte - timp de 1 ora.
Ciupercile bine spalate si scurse de apa, se trec prin ulei , apo se aseaza pe gratarul incins . Prajirea se face timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Cand sunt gata, se iau de pe gratar si se asaza pe un platou, adaugandu-se deasupra unt si cascaval, apoi se presara putina sare si se stropesc cu zeama de lamaie ! Pofta buna !
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii