Mancaruri cu carne

Reteta culinara Pui umplut cu ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 
miclescumirela postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pui Tikka Masala"
 
Pui umplut cu ficat este o reteta cuinara delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie de un pui intreg.

ingrediente

   1 pui
   500 g de ficat
   patrunjel
   marar
   1 ou sau 2
   sare si piper dupa gust delikat de care doriti
   4 sau 5 catei de usturoi daca va place

mod de preparare

Pui umplut cu ficat este o reteta cuinara delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie de un pui intreg.




Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei si 1 lingurita de zahar sa se caramelizeze putin. Adaugam ficatul spalat bine si il prajim putin. Condimentam cu sare si piper din belsug. Tocam ficatul maruntel, il amestecam cu 2 oua, o legatura de patrunjel si una de marar si apoi umplem puiul. Punem ficat si sub pielea de la copane. Coasem pielea ca sa nu iasa umplutura si presaram delikat pe toata pielea puiului.




 




Ppunem puiul al cuptor pentru cam o ora si jumatate. Il intoarcem de pe o parte pe cealata ca sa se coaca uniform. Este o bunatate! Nu este nevoie de grasime pentru ca puiul isi lasa destula, are nevoie doar de un vas cu apa langa el pentru abur. Astfel nu se arde.


Puiul umplut cu ficat se serveste cald, cu garnitura de cartofi, orez sau salata.
Avem nevoie de un Vas Cocotte oval de la Kitchen Shop.

Incearca si Friptura de porc marinata
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ficat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite