Mancaruri cu carne

Reteta Pulpe de pui in sos de bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
O cina reusita este o cina compusa dintr-o mancare usoara. Iar pulpele de pui in sos de bere pot fi considerate o mancare usoara.

ingrediente

   4 pulpe de pui
   200 ml bere bruna (daca nu va place
   puteti folosi bere blonda)
   100 gr masline (cele mai gustoase sunt cele de tip kalamata)
   piper si sare dupa gust

mod de preparare

Mod de preparare:
Pulpele se spala, se sterg si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se unge o tava cu putin unt, se pun pulpele impreuna cu maslinele si berea si se dau la cuptor circa o ora.


Pulpele se servesc impreuna cu garnitura de legume, de orez sau mamaliguta.

Incearca si Cotlete de porc la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.