Intr-un vas de Jena se aseaza 8 pulpe de pui , sarate si piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 minute. Se prepara sosul: ceapa curatata si t
Intr-un vas de Jena se aseaza 8 pulpe de pui , sarate si piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 minute.
Se prepara sosul: ceapa curatata si taiata marunt se caleste in 2 linguri ulei, se adauga 2 linguri ketchup, sare si piper dupa gust, 2 catei de usturoi zdrobiti, 1 dl. vin alb, 1 lingura de mustar, 1 lingurita nucsoara si 1 lingurita busuioc. Se scot pulpele din cuptor, se ung cu acest sos si se pun din nou la cuptor pana se patrund si se rumenesc.
Se servesc cu diferite garnituri: cartofi natur, piure de cartofi, orez in amestec cu legume, paste fainoase(taietei lati) si salate sau muraturi si cu vin alb.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe curând, căutând informații despre una, alta, am aflat că năutul s-ar mai numi și ”mazărea berbecilor”. Am...
Mâncare de năut cu pui și stafidePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii