Mancaruri cu carne

Reteta culinara Rulada de carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
angelino postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
- Feliile de piine se inmoaie in lapte si apoi se storc bine

- ceapa se taie marunt de tot, usturoiul se da prin presa de usturoi

- se toaca marunt pa

ingrediente

   carne macinata de porc si vita (jumatate de kg din fiecare)
o ceapa
3 catei de usturoi
patrunjel
   marar
4 oua fierte
sundried tomatoes
2 felii de piine si putin lapte
putin ketchup
1 ou (nefiert)
sare
   piper

mod de preparare

- Feliile de piine se inmoaie in lapte si apoi se storc bine


- ceapa se taie marunt de tot, usturoiul se da prin presa de usturoi


- se toaca marunt patrunjelul, mararul si citeva bucati de sundried tomatoes (dau o aroma deosebita ruladei)


Se adauga toate carnii macinate, impreuna cu ketchup, oul crud, sare si piper.


Se amesteca bine, dupa care se ia putina carne si se pune pe fundul vasului care va merge in cuptor. Peste acest strat se aseaza frumos ouale fierte.


Se completeaza cu restul de carne, imbracind ouale si dind forma de rulada (cred ca arata mai mult a chec)


Se pune in cuptorul preincalzit la 190°C si se coace cit este nevoie. Cred ca la mine a stat o ora si ceva.


Reteta propusa de Cassia
Este foarte buna ca si aperitiv rece

Incearca si Contrafile (antricot) de vita la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite