Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar, patrunjel verde si 2 frunze de
Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar, patrunjel verde si 2 frunze de telina toate tocate marunt. Se amesteca bine totul si se presara cu putin pesmet. Se asaza in mijlocul amestecului 1-2 oua fierte tari, se ruleaza si se asaza intr-o tava, tapetata cu hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa la copt 20 de minute. Se taie rulada, dupa ce se raceste.
Se poate servi cu salata de sezon sau muraturi.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Placinta de dovleac Placinta cu carne
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii