Pentru rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se curata pulpa de miel de pielite, se spala si se scurge de apa. Se taie apoi carnea.
Pentru rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se curata pulpa de miel de pielite, se spala si se scurge de apa. Se taie apoi carnea, astfel incat sa se obtina o foaie de carne cu grosimea de 1 cm. Se presara cu sare si piper, apoi se asaza uniform castraveciorii murati, taiati in bastonase. Se amesteca intr-un castron oul cu cascavalul ras si pesmetul. Se adauga rozmarinul tocat marunt, cuisoarele si usturoiul pisate impreuna. Se ruleaza carnea si se prinde cu scobitori, apoi se asaza rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se unge cu ulei. Se introduce tava in cuptorul incins si se coace la foc mediu, pana cand carnea este bine patrunsa.
Rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se serveste calda, taiata in felii de cca 2 cm grosime.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineRisoni sunt un sortiment de paste mici care imita forma orezului sau si mai bine forma orzului, motiv pentru care le mai...
Risoni cu sos de rosii si macrou afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii