Rulada de carne cu legume la cuptor este un adevarat deliciu. O friptura coapta incet ce va iesi frageda si aromata, se va topi in gura pur si simplu.
Legumele se pun pe bucata de carne, se ruleaza si se leaga bine. Se frige in ulei fierbinte. Lasam pe fiecare parte sa se rumeneasca putin, punem si o ceapa taiata in patru, doi morcovi, telina, radacina de patrunjel, un catel de usturoi pe langa carne si 250 ml de supa. Bagam la cuptor pentru doua ore (neaparat!) la 170 grade.
Pana la sfarsitul prajitului mai turnam la nevoie inca 250 ml supa, la mine a fost nevoie, da pe rand nu tot odata. Mai luam din sosul rezultat si tot aruncam peste friptura, ca sa se rumeneasca asa frumos. La sfarsit ar trebui sa mai fie un pic de zeama in oala. Amesteci putin in oala (daca nu este nici un fel de supa in oala, poti sa pui peste legumele din oala vreo 200 ml supa) si lasi sa scurga sosul printr-o sita.
Sosul il pui apoi peste friptura taiata in felii. Reteta Rulada Pitt a fost propusa de pitt4 pe forum culinar.ro.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii