Pentru aceste delicioase rulade aveti nevoie de zarzavat, ceapa, castraveti, carne de vita, sare, piper, mustar, bacon si vin rosu.
Zarzavatul de supa se curata si se taie cuburi. Se toata una din cepe marunt, iar cealalta se taie felii. Se taie castravetii murati betisoare, iar carnea se sareaza si se pipereaza. Se unge apoi cu un strat de mustar si se asaza cate 2 felii de bacon, castravetii si felii de ceapa. Se ruleaza si se fixeaza, dupa care se pun ruladele la prajit. Se prajeste si ceapa tocata, zarzavatul de supa si bulionul. Se pudreaza cu boia si faina, se stinge cu 100 ml vin rosu si se lasa sa dea intr-un clocot. Se adauga apoi ruladele si se potriveste la gust cu sare si piper. Se lasa sa se inabuse 50 de minute, turnand supa din cand in cand. Se toarna 100 ml vin si se mai lasa la inabusit 20 de minute, dupa care se scot ruladele, iar in sos se inglobeaza untul.
Ruladele se servesc calde, impreuna cu sosul.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Legume la cuptor
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii...
Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și caperePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii