Mancaruri cu carne

Reteta Sarmale sarbesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
EugeniaAvanu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Sarmale pas cu pas (reteta video)"
 
Sarmalele sarbesti sunt excelente in combinatie cu ardei iute si/sau smantana.

ingrediente

   un kg carne de porc
   300 g afumatura
   3 cepe
   un morcov
   100 g orez
   400 g bulion concentrat de ardei capia
   varza acra
   ardei iuti
   sare
   piper
   cimbru

mod de preparare

Se caleste ceapa taiata cubulete si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga orezul. se lasa 10 minute sa se umfle orezul si apoi se trage de pe foc si se combina cu varza tocata. Se potriveste gustul de sare si piper si se infasoara sarmalele.
In vasul de cuptor se pun in straturi sarmalele, afumatura, ardeii iuti si bulionul de ardei capia, cimbrul. Se toarna apa pana la jumatatea sarmalelor si se dau la cuptor pentru doua ore la foc mic.


Sarmalele sarbesti se servesc calde, impreuna cu ardei iute si/sau smantana.

Incearca si Mancare din carne de gasca cu castane
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale sarbesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alte retete cu:
ardei iute
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.