Mancaruri cu carne

Sfiriiala Dobrogeana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:45m 
Marian_E postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie maruntaiele si carnea, se sareaza si se lasa o ora. Se pune malaiul la fiert. Se toaca ceapa. Untul se pune la incins in ceaun. Se pune ceapa

ingrediente

   maruntaie de miel
   carne de la coada si de la git
   3 linguri unt
   1 polonic de smintina
   2 cepe
   sare dupa gust
   mamaliga mai tare (500 gr. malai la 2 l apa)

mod de preparare

Se taie maruntaiele si carnea, se sareaza si se lasa o ora. Se pune malaiul la fiert. Se toaca ceapa. Untul se pune la incins in ceaun. Se pune ceapa si carnea la prajit si se rumenesc. Se adauga smintina, se lasa inca 10-15 min. Mamaliga se intinde pe un fund mare de lemn, scobind-o larg in mijloc, ca o farfurie. Se toarna sfiriiala in farfuria de mamaliga si se mananca cit e fierbinte.
Optional se poate sdervi cu brinza framintata putin sarata
Incearca si Purcel de lapte la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfiriiala Dobrogeana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite