Mancaruri cu carne

Reteta Snitel de porc cu sos de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru snitel de porc cu sos de lamaie carnea se spala, se portioneaza, se bate putin, se sareaza si se trece prin faina. Lamaia se spala, din lamaie se extrage sucul.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de porc - 600 g
   untura/ulei - 100 g (ml)
   faina - 50 g
   smantana - 150 g
   lamaie - 100 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru snitel de porc cu sos de lamaie carnea se spala, se portioneaza, se bate putin, se sareaza si se trece prin faina. Lamaia se spala, din jumatate de lamaie se extrage sucul, iar cealalta jumatate se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu 70 g untura sau ulei si se frige la cuptor. Faina dizolvata in 100 ml apa rece se inabusa in 70 g untura sau ulei, se adauga apa necesara fierberii si se amesteca continuu pentru a nu se forma aglomerari. in sosul format se adauga snitelele, smantana, sarea si se fierb impreuna. Cand carnea este fiarta, se adauga suc de lamaie.




Snitelul de porc cu sos de lamaie se serveste cald, cu decor de felii de lamaie si diferite garnituri din orez, paste fainoase, etc.


Incearca si Cotlete de porc la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu sos de lamaie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.