Mancaruri cu carne

Reteta Snitel de porc mistret

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
guzzy92 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se continua fierberea cca 30 min. Spre sfars

ingrediente

   3 pulpe de mistret
   50 ml ulei
   faina
   vin rosu
   piper
   2 rosii
   salata verde
   lamaie
   bait
   50 g unt
   sare

mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se continua fierberea cca 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin, piper si unt.
Incearca si Frittata cu broccoli si telemea de oaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc mistret" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.