Mancaruri cu carne

Reteta Snitel de vitel Praga

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru snitel de vitel Praga carnea se spala, se portioneaza si se sareaza dupa gust. sunca presata se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de vitel - 600 g
   sunca presata - 150 g
   faina - 50 g
   oua - 3 bucati
   pesmet - 150 g
   ulei - 150 ml
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru snitel de vitel Praga carnea se spala, se portioneaza si se sareaza dupa gust. sunca presata se taie felii subtiri. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina si pesmetul se cern. Feliile de sunca se aseaza pe cate o bucata de carne, se pliaza, se trec prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc in ulei.




Snitelul de vitel Praga se serveste cald.


Incearca si Fenjke cu tocanita de vita carasoveneasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel Praga" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.