Snitelul vienez de pui este delicios. Pentru a prepara acest snitel aveti nevoie de piept de pui, oua, pesmet, faina, sare, piper, suc de lamaie, condimente.
Snitelul vienez de pui este delicios. Pentru a prepara acest snitel se feliaza si se bate pieptul de pui, dar numai pe o parte.
Adauga sau tavaleste bucatile in suc de lamaie. Sareaza si pipereaza bucatile de pui si da-le prin faina,apoi prin ou si la urma prin pesmet.
Se prajeste si se serveste.
Snitelul vienez de pui se serveste cald, cu garnitura de cartofi ori salata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii