Se spala carnea, se taie felii groase de 1cm. Se bat bucatile carne cu ciocanul de snitel, ca sa se subtieze. Dupa ce s-au batut, se condimenteaza pe
Se spala carnea, se taie felii groase de 1cm. Se bat bucatile carne cu ciocanul de snitel, ca sa se subtieze. Dupa ce s-au batut, se condimenteaza pe ambele parti. Separat, intr-o farfurie adanca sa bat ouale ca pentru omleta. Pe o farfurie intinsa se pune faina. Se ia fiecare felie in parte, se trece pe ambele parti prin faina, apoi prin oua si din nou prin faina. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.
Se servesc calde, cu garnitura de cartofi piure.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii