Mancaruri cu carne

Reteta Snitele de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
bea_medro postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala carnea, se taie felii groase de 1cm. Se bat bucatile carne cu ciocanul de snitel, ca sa se subtieze. Dupa ce s-au batut, se condimenteaza pe

ingrediente

   500g muschi porc
   2 oua
   200 g faina
   250ml ulei
   condiment de porc

mod de preparare




Se spala carnea, se taie felii groase de 1cm. Se bat bucatile carne cu ciocanul de snitel, ca sa se subtieze. Dupa ce s-au batut, se condimenteaza pe ambele parti. Separat, intr-o farfurie adanca sa bat ouale ca pentru omleta. Pe o farfurie intinsa se pune faina. Se ia fiecare felie in parte, se trece pe ambele parti prin faina, apoi prin oua si din nou prin faina. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.
Se servesc calde, cu garnitura de cartofi piure.


Alte retete recomandate:
Incearca si Angemacht de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.