retete de vara
Pieptul de pui se spala, se sterge cu un prosop, se feliaza felii care le vom bate putin cu ciocanul pentru snitele.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele, adaugam snitele, amestecam bine, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider 30 min,
Intr-o tigaie adaugam putin ulei de masline si, cand s-a incalzit, prajim snitele de pui pe ambele parti.
Scoatem snitele pe un servetel absorbant, acoperim si lasam deoparte.
In uleiul in care am prajit snitele, adaugam untul, lasam sa se topeasca, dupa care adaugam smantana, faina amestecata cu laptele, condimente italiene, sare, piper si omogenizam.
Cand da in clocot, adaugam spanacul (spalat si scurs bine de apa) tocat, amestecam adaugam rosia taiata cubulete (oparita si decojita), ardeiul tocat marunt.
Lasam sa fiarba cca 10 min pana ce capata o consistenta cremoasa.
La final se adauga snitele de pui, cascavalul si mai lasam 2-3 min.
Noi am servit cu spaghete, dar se poate servi si simplu.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii