mod de preparare
Pieptul de pui se spala, se sterge cu un prosop, se feliaza felii care le vom bate putin cu ciocanul pentru snitele.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele, adaugam snitele, amestecam bine, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider 30 min,
Intr-o tigaie adaugam putin ulei de masline si, cand s-a incalzit, prajim snitele de pui pe ambele parti.
Scoatem snitele pe un servetel absorbant, acoperim si lasam deoparte.
In uleiul in care am prajit snitele, adaugam untul, lasam sa se topeasca, dupa care adaugam smantana, faina amestecata cu laptele, condimente italiene, sare, piper si omogenizam.
Cand da in clocot, adaugam spanacul (spalat si scurs bine de apa) tocat, amestecam adaugam rosia taiata cubulete (oparita si decojita), ardeiul tocat marunt.
Lasam sa fiarba cca 10 min pana ce capata o consistenta cremoasa.
La final se adauga snitele de pui, cascavalul si mai lasam 2-3 min.
Noi am servit cu spaghete, dar se poate servi si simplu.
Incearca si Pui fripti simpli la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu sos de spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe