1. Se topeste untul intr-o tigaie, se zdrobeste usturoiul cu latul lamei unui cutit si se caleste putin pt aroma, 2. se scoate usturoiul si se pune c
1. Se topeste untul intr-o tigaie, se zdrobeste usturoiul cu latul lamei unui cutit si se caleste putin pt aroma,
2. se scoate usturoiul si se pune ceapa la calit 1/2 de minut,
3. se adauga ciupercile tocate forte marunt si se lasa pana sfaraie ( sa iasa toata umezeala din ciuperci),
4. se adauga vinul si se mai lasa la foc 1-2 min, se ia tigaia de pe foc si se adauga smantana, sosul de soia si patrunjelul, amestecand continuu.
5. Se sareaza si pipereaza dupa preferintze.
Cu acest sos stropesc frigaruile sau alte preparate de pui la gratar dupa ce au fost scoase intr-un vas mai mare...
Pofta buna!
Reteta Sos pentru carne de pui pregatita la gratar propusa de marcel marcel
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii