Taiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu ulei. Peste ceapa si carne punem ustu
Taiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu ulei. Peste ceapa si carne punem usturoiul verde curatat si taiat bucati de 3 cm lungime, ceapa verde tot la fel.
Amesteci faian cu apa si pui deasupra. Potrivesti la gust de sare, piper si pui mararul tocat. Mai adaugam 100 ml apa calduta si introducem cratita acoperita la cuptor cca 40 min.
Servim stufatul cald cu putina smantana rece deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii