Mancaruri cu carne

Reteta Stufat de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:35m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Taiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu ulei. Peste ceapa si carne punem ustu

ingrediente

   2.5 kg carne de miel
   100g ceapa uscata
   1
   1 kg ceapa verde
   1.3 kg usturoi verde
   5 legaturi marar verde
   piper boabe
   10g faina
   250ml ulei
   100 ml apa calduta

mod de preparare

Taiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu ulei. Peste ceapa si carne punem usturoiul verde curatat si taiat bucati de 3 cm lungime, ceapa verde tot la fel.


Amesteci faian cu apa si pui deasupra. Potrivesti la gust de sare, piper si pui mararul tocat. Mai adaugam 100 ml apa calduta si introducem cratita acoperita la cuptor cca 40 min.
Servim stufatul cald cu putina smantana rece deasupra.
Incearca si Ficat si rinichi de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite