Mancaruri cu carne

Reteta Tocana de splina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala splina si se da in clocot, dupa care se scurge si se lasa sa se raceasca. Separat se toaca ceapa, se caleste cu o ceasca de ulei fierbinte si

ingrediente

   2 spline de porc
   4 cepe
   1 ceasca de ulei
   sare
   piper boabe
   1 foaie de dafin
   1 lingurita de bulion

mod de preparare

Se spala splina si se da in clocot, dupa care se scurge si se lasa sa se raceasca. Separat se toaca ceapa, se caleste cu o ceasca de ulei fierbinte si se stinge cu o lingura de bulion cand a devenit sticloasa. Se taie splina cuburi potrivit de mari, se pune peste ceapa, se sareaza mancarea si se pipereaza dupa gust, se pune o foaie de dafin in sos si se acopera cu apa calda. Tocanita se fierbe la foc mic, in oala acoperita, pana cand scade bine.
Se serveste fierbinte, cu muraturi.





Alte retete culinare:





Mancare de dovlecei


Chiftelute


Mancare de mazare
Incearca si Fasole boabe cu carne de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de splina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.