Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita bihoreana

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tocanita cu pastrama de mistret la CrockPot - reteta video"
 
>
Tocanita bihoreana este sofistica, combina carnuri incat te-ai astepta la gusturi socante, dar nu e deloc asa. Mancarea de carne e consistenta, si aroma taraneasca.

ingrediente

   1kg carne de porc
   piper
   sare
   paprika
   1 pahar vin alb
   2 linguri pasta de rosii
   250g creier
   ulei pentru prajit
   500g ciuperci
   2 oua
   2 cepe
   1kg mazare
   1 legatura patrunjel verde

mod de preparare

Carnea de porc se taie bucati si se sareaza, se inabusa in cateva linguri de ulei pana isi schimba culoarea, dupa care se adauga o cana cu apa, pana se inmoaie.




Creierul se curata de pielite in apa rece, se spala si se opareste, dupa care se taie bucati.




Ciupercile, ceapa si patrunjelul se toaca marunt. Mazarea se fierbe. In alt ulei se inabusesc ceapa si ciupercile, se adauga pasta de rosii, piper, paprika, mazarea, creierul, jumatate din patrunjelul verde si le lasam la calit 15 minute. Spre sfarsit adaugam vinu, apoi ouale si verdeata, amestecand mereu. Adaugam si carnea de porc si le mai lasam impreuna 5 minute.


Tocanita bihoreana se serveste calda.

Incearca si Foietaj cu legume, cascaval si kaizer
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita bihoreana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.