Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita bunicii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Ceafa de porc se dezoseaza, se adauga delikat si sare si se pune la fiert intr-o oala sub presiune. Se toaca ceapa. Carnea de porc se taie bucati, si

ingrediente

   4 buc. ceafa de porc
   1 kg de carne de porc
   delikat
   sare
   piper
   maghiran
   patru cepe
   o lingura de boia picanta

mod de preparare

Ceafa de porc se dezoseaza, se adauga delikat si sare si se pune la fiert intr-o oala sub presiune. Se toaca ceapa. Carnea de porc se taie bucati, si se adauga in trei straturi intr-o tava. Toate straturile se presara cu maghiran si piper. Se acopera cu apa in care a fiert carnea. Se fierbe la foc mic pana cand se inmoaie. Sosul format trebuie sa fie gros si lipicios. Cand ati terminat, se adauga o lingura de boia picanta, apoi se mai fierbe putin.
Alte mancaruri recomandate





Tocanita de pui


Dovlecei umpluti


Ciulama de ciuperci
Incearca si Coasta de porc umpluta cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita bunicii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.