Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Aveti envoie de pulpa de porc, costita afumata, ulei, praz, usturoi, ardei, orez, pasta de rosii, vin alb si condimente.

ingrediente

   600 gr pulpa de porc
   200 gr costita afumata
   2 linguri ulei
   1 fir de praz
   3 catei usturoi
   1 ardei gras rosu
   1 ardei gras verde
   2 linguri orez
   2 linguri pasta de rosii
   100 ml vin alb
   cimbru
   patrunjel verde
   busuioc
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea portionata se prajeste in ulei incins, cca 7-8 minute. Se adauga costita taiata bucatele, prazul taiat rondele, usturoiul zdrobit si se calesc pana se inmoaie. Se adauga 200 ml apa si se lasa la fiert, acoperit cu un capac 10 minute. Se adauga apoi bucati de ardei, orezul, pasta de rosii si condimentele. Se toarna vinul si se introduce vasul in cuptor 30-40 de minute, pana scade sosul.


Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Ciulama de ciuperci cu mamaliga

Incearca si Rata marinata cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.