• fasonati carnea de vita daca este nevoie• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver• vidati
• fasonati carnea de vita daca este nevoie
• adaugati toate ingredientele in punga speciala pentru vidat FoodSaver
• vidati vrabioara cu aparatul de vidare FoodSaver apasand butonul pentru extra umiditate si folosind un servetel in punga pentru a absorbi sucurile create in exces
• introduceti vrabioara la 55 de grade in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox (abia cand apa din SousVide a atins temperatura setata)
• scoateti-o dupa 14 h si lasati-o sa se odihneasca cca 30 de minute
• optional, puteti incinge o tigaie si o puteti sota in unt cu putin ulei pana cand aceasta se va rumeni
• se serveste medium.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori mai mult decat esentiali.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii