Mancaruri cu cartofi

Reteta Budinca de cartofi cu carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se moaie painea in lapte si se stoarce putin. Se amesteca cu oul, ceapa tocata si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper, patrunjel verde tocat. Cart

ingrediente

   2-3 felii paine mai veche
   1 kg cartofi
   o ceapa
   1/2 legatura patrunjel verde
   500 g carne tocata
   un ou
   200 ml lapte
   sare
   piper

mod de preparare

Se moaie painea in lapte si se stoarce putin. Se amesteca cu oul, ceapa tocata si carnea. Se condimenteaza cu sare, piper, patrunjel verde tocat. Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Se scot se curata si se fac piure, apoi se amesteca cu 30 g unt si laptele. Se condimenteaza dupa gust. Se ia o forma de sticla si se unge putin. Se pune carnea si pireul. Se da compozitia 45 min la cuptor. Se serveste rece sau calda. Se presara cu patrunjel verde tocat.
Incearca si Gustare studenteasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.